Image

SEB banka ir piešķīrusi finansējumu 15,4 miljonu eiro apmērā biroju kvartāla “Skanstes City” attīstībai. “Skanstes City” kvartālā saviem birojiem telpas nomā jau vairāk nekā 60 vietējie un starptautiskie uzņēmumi, kvartāls ir saņēmis  BREEAM in Use ilgtspējas sertifikātu ar novērtējumu “Very Good”. Biroju kvartāla iznomājamā platība pārsniedz 55 tūkstošus kvadrātmetru, tajā izveidots īpašs parks darbam un atpūtai, kā arī kopstrādes telpas un virkne dažādu pakalpojumu uzņēmumu darbiniekiem.

“Papildus pamata vajadzībām – ērtām darba un konferenču telpām – mūsdienīgs birojs paredz arī virkni vajadzību, ar ko cilvēki saskaras darba ikdienā. No ietilpīgas autostāvvietas un drošas velonovietnes līdz elektrouzlādes punktiem, aktīvās atpūtas iespējām, restorāniem un kopstrādes telpām, – par visām šīm un citām vajadzībām ir domājuši “Skanstes City” veidotāji. Pie tam realizējot savu ieceri ilgtspējīgā veidā, kas padara šo biroju kvartālu īpaši pievilcīgu nomniekiem un viņu darbiniekiem. Ir prieks un lepnums par iespēju finansēt tik augstas kvalitātes projektu, kurā ir domāts gan par ilgtermiņa izaugsmes un attīstības iespējām, gan pievērsta liela uzmanība detaļām,” – sadarbību ar “Skanstes City” raksturo SEB bankas valdes loceklis Ints Krasts.

Piešķirto finansējumu “Skanstes City” plāno ieguldīt biroju kvartāla pilnveidošanai, attīstot biroju un koplietošanas telpas, stiprinot ilgtspēju un ēku energoefektivitāti, veidojot nomniekiem un apmeklētājiem draudzīgus biroju centra ārtelpas risinājumus.

“Ilgtspēja – no būvniecības līdz darba telpas izmantošanai ikdienā – ir viena no galvenajām tendencēm mūsdienīgu biroju attīstībā. Par šo esam daudz domājuši, attīstot “Skanstes City” biroju kvartālu, un turpmāko attīstību plānojam pakārtot nomnieku vajadzībām, realizējot ieceres ilgtspējīgā veidā. Otrs būtisks uzsvars ir biroju kvartāla attīstīšana vienotā koncepcijā, tādējādi nodrošinot infrastruktūras, ērtību un telpu piedāvājuma daudzveidību. Kvartāls ietver sevī daudz funkcionālu iespēju mūsdienīgai un dinamiskai darba videi – tā ir strādāšana kopā, darbs ārtelpā, pasākumi, kas notiek tava biroja pagalmā, auto uzlāde, aktīvās atpūtas iespējas un daudz citu aktivitāšu. Šajā sakarā mums ir vēl virkne interesantu projektu, caur kuriem redzam būtisku pienesumu kvartāla vides uzlabošanā,” par “Skanstes City” biroju kvartāla attīstību stāsta SIA “Skanstes City” valdes loceklis Andris Kozlovskis.

“Skanstes City” biroja kvartāls ietilpst SG Capital Partners Fund 1 KS nekustamo īpašumu portfelī. SG Capital Partners Fund 1 KS ir Latvijā reģistrēts komerciālā nekustamā īpašuma fonds, kuru pārvalda Finanšu un kapitāla tirgus komisijā reģistrēts alternatīvo ieguldījumu fondu pārvaldītājs SG Capital Partners AIFP. Fonda kopējo aktīvu apjoms pārsniedz EUR 140 miljonus. SEB banka ar SG Capital Partners sadarbojas jau kopš 2018. gada.

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Materiāli

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk