Image

Finanšu nozares asociācijas (FNA) Padome ir pieņēmusi lēmumu par VAS Latvijas Pasts uzņemšanu asociācijā asociētā biedra statusā. Latvijas Pasts tradicionāli ir pazīstams ar pasta un loģistikas pakalpojumiem, taču blakus tam uzņēmums spēlē arī nozīmīgu lomu Latvijas finanšu nozarē. Latvijas Pasts nodrošina dažādus finanšu pakalpojumus, piemēram, maksājumu kontu atvēršanu, naudas pārvedumus, kā arī citus risinājumus, kas veicina pakalpojumu pieejamību iedzīvotājiem visā Latvijā.

Finanšu nozares asociācijas mērķis ir mērķtiecīgi uzlabot uzņēmējdarbības un finanšu pakalpojumu vidi Latvijā, cieši sadarbojoties ar  valsts institūcijām un partneriem dažādās nozarēs. Latvijas Pasta pievienošanās FNA ir nozīmīgs solis mūsu stratēģiskās sadarbības stiprināšanā, īpaši attiecībā uz finanšu pakalpojumu pieejamības paplašināšanu Latvijas reģionos. Mūsu sadarbība nodrošinās plašākas iespējas iedzīvotājiem un uzņēmumiem saņemt finanšu pakalpojumus. Mēs augstu novērtējam Latvijas Pasta pievienošanos, jo tā mērķi un vērtības saskan ar Finanšu nozares asociācijas vīziju,” uzsver FNA valdes priekšsēdētājs Uldis Cērps.

“Lai gan lielākajai sabiedrības daļai Latvijas Pasts asociējas ar pasta un sūtījumu loģistikas nozari, tomēr jau daudzus gadus klientiem nodrošinām arī maksājumu pakalpojumus, tāpēc pievienošanās Finanšu nozares asociācijai ir likumsakarīgs solis. Mums tas nozīmē savlaicīgu iesaisti finanšu jomas aktualitātēs, risināmo jautājumu aktualizēšanu nacionālajā līmenī un sadarbību ar citiem nozares partneriem, savukārt mūsu klientiem ilgtermiņā tas nozīmē aizvien ērtākas un plašākas maksājumu pakalpojumu iespējas. Lai mūs sadzirdētu, ne vienmēr ir jārunā vienam, svarīgi ir partneri, kas runā kopā ar mums,” saka Andris Puriņš, Latvijas Pasta valdes priekšsēdētāja pienākumu izpildītājs.

Latvijas Pasts darbosies vairākās FNA komitejās un darba grupās.

Par Finanšu nozares asociāciju

Finanšu nozares asociācija ir Latvijas finanšu nozari pārstāvis nacionālā un starptautiskā līmenī.Tā apvieno kā Latvijā reģistrētās bankas un ārvalstu banku filiāles, tā arī finanšu tehnoloģiju uzņēmumus, kā arī citus ar nozari saistītus uzņēmumus.

Asociētajiem biedriem vai biedriem ir jāapliecina gatavība pievienoties FNA pašregulācijas dokumentiem  (Latvijas banku nozares labās prakses vadlīnijas un statūtiem) atbilstoši konkrētās juridiskās personas darbības specifikai. FNA mērķu sasniegšanu prioritārajos virzienos nodrošina komitejas un darba grupas, kurās strādā eksperti no FNA biedru vidus. Komiteju uzdevums ir veicināt jomas stratēģisko attīstību un īstenot konkrētus pasākumus. Ar informāciju par iespēju kļūt par FNA asociēto biedru vai biedru var iepazīties mūsu mājaslapā .

Par Latvijas Pastu  

Latvijas Pasts ir valsts kapitālsabiedrība, un tās darbības virzieni ietver pasta, loģistikas un finanšu pakalpojumus. Uzņēmums specializējas iekšzemes un starptautiskās piegādēs, sākot ar e-komercijas un paku sūtījumiem līdz presei, vēstuļu korespondencei un personalizētiem loģistikas risinājumiem. Latvijas Pasts, izmantojot uzticamus gaisa, ūdens un sauszemes tranzīta savienojumus, sniedz pakalpojumus gan privātpersonām, gan biznesa klientiem. Nacionālā pasta operatora komandu veido ap 2200 darbinieku.

Latvijas Pasts rūpējas par klientu pieredzi vairāk nekā 155 pasta nodaļās. Uzņēmums pastāvīgi ievieš inovācijas un mūsdienīgas tehnoloģijas, attīstot valstī lielāko pakomātu pārklājumu 500 vietās. Latvijas Pasta vīzija – kļūt par pirmo izvēli ikkatra Latvijas iedzīvotāja sūtījumiem.

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Materiāli

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk