Image

Izmantojot SEB bankas piešķirto finansējumu, jūnijā ekspluatācijā nodota jumtu vairumtirdzniecības bāzes SIA “ORBERG” noliktavas un biroja ēka Rīgā. Kopējās būvniecības izmaksas sasniedza vairāk nekā 2,5 miljonus eiro; būvniecības darbus īstenoja būvfirma SIA “P.M.G.”.

SIA “ORBERG” jau vairāk nekā 10 gadus darbojas jumtu tirdzniecības sfērā, sadarbojoties ar Eiropas lielākajām jumtu segumu ražotnēm un Latvijas vadošajiem būvmateriālu tirgotājiem, arhitektiem un būvniecības speciālistiem. Ar jauno noliktavas un biroja ēku uzņēmums sper būtisku soli savā attīstībā.

“Esam gandarīti, ka, neskatoties uz pēdējos gados biznesa vidē valdošo nenoteiktību, uzņēmumi aug un uzdrošinās spert nākamo soli savā attīstībā. Ceram, ka ar jauno un plašo noliktavas ēku SIA “ORBERG” izdosies vēl vairāk nostiprināt tirgus pozīcijas un nodrošināt augsni tālākiem attīstības plāniem,” saka SEB bankas Mazo un vidējo uzņēmumu finansēšanas pārvaldes vadītājs Ģirts Priede.

Paralēli jauno telpu nodošanai ekspluatācijā uzņēmums veicis arī zīmola maiņu, no “VINTEKO” kļūstot par “ORBERG”.

SIA “ORBERG” dibināts 2010. gadā. Galvenais darbības veids ir jumtu segumu un aksesuāru vairumtirdzniecība. Sortimentā pieejami dažādi jumtu segumu veidi un aksesuāri jumta montāžai – ventilācijas izvadi, jumtu aksesuāri, noteksistēmas, jumta drošības elementi u.c. Papildus jumtu materiāliem, uzņēmums piedāvā arī fasādes, vēja kastes un skursteņu apdares materiālus.

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk