Image

Banka Citadele piešķīrusi finansējumu 1,6 miljonu eiro apmērā Latvijas augstākās kvalitātes saldumu ražotājam SIA “Pure Chocolate”.

Lielāko daļu līdzekļu uzņēmums izmantos esošo saistību refinansēšanai, savukārt pārējo finansējumu novirzīs faktoringam, kredītlīnijai un līzinga limitam.

“Pure Chocolate eksportē uz vairāk nekā 20 valstīm un sadarbojas ar tādiem pasaulē zināmiem zīmoliem kā ALDI, Costco un Walmart. Tas, ka mūsu produkti sastopami viscaur pasaulē, sagādā gan lielu gandarījumu, gan izaicinājumus. Līdz ar to finansējums palīdzēs uzlabot uzņēmuma finanšu plūsmu un vienlaikus elastīgāki kredīta atmaksas nosacījumi dos iespēju atbrīvot resursus attīstības projektiem,” norāda Normunds Sala, “Pure Chocolate” valdes loceklis.

“Uzņēmumiem, kuriem lielu daļu pārdošanas apjoma veido eksports, bieži vien nākas saskarties ar naudas plūsmas izaicinājumiem, jo produktu piegāde uz tālākiem pasaules reģioniem un nereti arī rēķinu apmaksas temps mēdz būt lēnāks. Šādos gadījumos pieaug finansējuma pieejamības loma, jo tā palīdz uzņēmumiem atvieglot ikdienas procesus un ļauj plānot naudas plūsmu pārskatāmā nākotnē,” saka Vaidas Žagūnis, bankas Citadele korporatīvo klientu pārvaldības vadītājs Baltijā, valdes loceklis.

Šokolādes trifeles ražo Tukuma novada Pūrē, kur atkarībā no sezonas strādā ap 50 līdz 60 darbinieku. Uzņēmumam pieder arī Šokolādes muzejs, kas nodrošina izglītojošas ekskursijas un šokolādes meistarklases, kā arī produktu tirdzniecību.

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Materiāli

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk