Image

AS Magnetiq Bank paplašina savu pakalpojumu klāstu ar inovatīvu digitālo maksājumu risinājumu Google Pay, lai saviem e-komercijas klientiem vienkāršotu maksājumu pieņemšanu un nodrošinātu drošu un ērtu klientu apkalpošanu. Google Pay piedāvā uzņēmumiem ātru un efektīvu digitālo maksājumu pieņemšanu, detalizētu pārdošanas statistiku un digitālos rīkus konta pārvaldībai. Integrējot šo risinājumu, maksājumi tiek nepastarpināti ieskaitīti uzņēmuma bankas kontos, tādējādi vienkāršojot finanšu procesus jebkura lieluma uzņēmumiem.

Tāpat, šajā digitālajā maksājumu sistēmā ir vēl cita uzņēmumiem vērtīga funkcionalitāte, piemēram, reāllaika un vēsturisko darījumu pārskati, lai palīdzētu uzņēmumiem sekot līdzi pārdošanas apjomiem. Lojalitātes programma un precīzi mērķētu reklāmu rādīšana lietotnē potenciālajiem klientiem. Uzņēmumi un to klienti var būt droši, jo aplikācija nodrošina naudas un personiskās informācijas drošību, izmantojot iebūvētu autentifikāciju, darījumu šifrēšanu un aizsardzību pret krāpšanu.

Google Pay izmantošana ikdienā var motivēt lietotāju sākt izmantot arī Google Wallet – , visaptverošu digitālo maku, kas apvieno maksājumu, identifikācijas, lojalitātes u.c. kartes, un ar tām veiktās darbības ērti pārskatāmā formā. Pateicoties risinājuma drošībai un vienkāršībai, to pasaulē izmanto vairāk nekā 1 miljards lietotāju un darījumu skaits mērāms desmitos miljardu.

“Digitālajai videi turpinot attīstīties, AS Magnetiq Bank fokusā ir inovatīvu risinājumu nodrošināšana, lai veicinātu klientu izaugsmi un panākumus. Google Pay ir apstiprinājums tam, solot ievērojamas priekšrocības uzņēmumiem, kuri vēlas uzlabot savu darījumu fleksibilitāti un attiecības ar klientiem. Mēs priecājamies sākt piedāvāt Google Pay mūsu e-komercijas klientiem.  Google Pay nav tikai ērts norēķinu veids, bet arī lieliska konkurences priekšrocība! Tas nodrošina ātrāku darījuma veikšanas laiku (līdz pat 20% ātrāk) un samazina krāpšanas riskus (Google Pay tokenizācijas tehnoloģija novērš 90% krāpšanas mēģinājumu), tādējādi uzlabojot klientu apmierinātību (35% no Google Pay lietotājiem, kas izmēģinājuši citas mobilās maksājumu sistēmas, tagad izvēlas šo risinājumu turpmākajiem pirkumiem). Turklāt, Google Pay darbojas vairāk nekā 60 valstīs un lietotāju bāze ir 150 miljonu aktīvo lietotāju, kas veicina labāku zīmola uztveri un palielina pārdošanas apjomus. Saskaņā ar Google publiskoto pētījumu, Google Pay kā noklusējuma maksājuma veida ieviešana ļauj 20 reizes palielināt konversiju skaitu,” skaidro Martins Makņa, AS Magnetiq Bank projektu vadītājs.

Aicinām klientus sākt izmantot Google Pay jau šodien, tā aktivizēšana ir vienkārša.  AS Magnetiq Bank komanda vienmēr ir gatava palīdzēt klientiem katrā šī risinājuma ieviešanas posmā, nodrošinot uzņēmumam netraucētu pāreju.

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk