Image
Freepik.com

Bioloģiskā saimniecība SIA “SITA NATURE PARK”, kuras pamatdarbība ir eksotisko staltbriežu un dambriežu, kā arī gaļas liellopu audzēšana, turpina attīstīties, izmantojot Industra Bank finansējumu.

Industra Bank un SIA “SITA NATURE PARK” sadarbība aizsākās vien pirms pusotra gada, kad bioloģiskā saimniecība Industra Bank refinansēja esošās saistības, kā arī ar bankas finansējuma palīdzību paplašināja liellopu ganāmpulku, izveidoja ziemas novietni un iegādājās tehnikas vienības un aprīkojumu, īstenojot MarshMeadows LIFE un GrassLIFE2 projektus savā saimniecībā.

Tagad SITA NATURE PARK, izmantojot Industra Bank līdzfinansējumu 52 tūkstošu eiro apmērā, iegādājusies siena rituļu presi, kā arī pļaujmašīnu Krone ar mērķi efektīvāk apsaimniekot bioloģiskās saimniecības zemes un uzlabot darbības rādītājus.

Uzņēmuma pamatdarbība ir gaļas liellopu audzēšana un staltbriežu un dambriežu audzēšana. Šobrīd saimniecībā ir 200 liellops, t.sk. 60 zīdītājgovis, kā arī 150 staltbriežu un 85 dambriežu liels ganāmpulks. Bez tam uzņēmumam pieder bioloģiski daudzveidīgas palienu pļavas un purvi, kas ir īpaši aizsargājamas teritorijas, tāpēc ir atbilstoši apsaimniekojamas. Šobrīd saimniecība apsaimnieko 485 ha savas un 180 ha nomātas zemes.

Industra Bank valdes loceklis Jānis Diedišķis, atbildīgs par biznesa attīstības un klientu apkalpošanas jomu, norāda:

“Svarīgi ir katram uzņēmumam atrast savu nišu – lietu, par ko sirds deg un kam ir pieprasījums un nākotnes perspektīva. Saimniecība SITA NATURE PARK ir savējo atradusi. Mazo saimniecību skaistums ir arī to īpašnieku nepastarpināta klātbūtne teju katrā procesā, kas ļauj ļoti ātri ieraudzīt gan to, kas strādā, gan to, kas uzlabojams, un mums ir milzīgs gandarījums vērot, kā mūsu klients aug un attīstās!”

Nesen Industra Bank uzsāka piedāvāt arī līzingu uzņēmumiem un tagad var piedāvāt piemērotu finansēšanas risinājumu vēl plašākam uzņēmumu lokam.

SIA “SITA NATURE PARK” vadītājs Jurijs Prokofjevs norāda:

“Sadarbība ar Industra Bank ir sniegusi iespēju veiksmīgi uzsākt LIFE programmas projektu īstenošanu, iegādājoties saimniecībai papildu aprīkojumu, kas nodrošina efektīvu darbu norisi saimniecībā. Novērtēju Industra Bank speciālistu profesionālo pieeju un atsaucību darbā ar klientiem un ceru arī uz turpmāku veiksmīgu sadarbību nākotnes ideju īstenošanā”.

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Materiāli

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk