Image
Freepik.com

Turpinot tradīciju, arī šogad no 11. līdz 15. novembrim norisināsies Uzņēmēju pieredzes dienas. Piecu dienu laikā virknē pasākumu vienuviet pulcēsies gan lielie, gan vidējie un mazie, kā arī nupat darbību uzsākušie uzņēmumi, valsts institūcijas, mācībspēki un nevalstisko organizāciju pārstāvji. Pasākuma mērķis ir veicināt uzņēmēju zināšanu apmaiņu un sadarbību, piedāvājot iespēju gūt jaunus biznesa kontaktus un idejas, noderīgus padomus biznesa uzsākšanā, attīstībā un dalīties pieredzes stāstos, gūstot vērtīgas atziņas un risinājumus arvien mainīgajā vidē. Reģistrācija pasākumam jau atvērta tīmekļa vietnē www.pieredzesdienas.lv.

Uzņēmēju pieredzes dienu platforma www.pieredzesdienas.lv, kas līdz šim apvienojusi un veicinājusi pieredzes apmaiņu vairāk nekā 600 uzņēmumu vidū visā Latvijā, ikvienam dalībniekam nodrošina iespēju organizēt vizītes, diskusijas un citus pasākumus savā uzņēmumā, piedāvā iespēju apmeklēt citus uzņēmumus, paplašinot kontaktu loku un attīstot jaunas idejas. Jau šobrīd savu Pieredzes dienu reģistrējuši un ciemos aicina uzņēmumi “Balticovo”, “Visma Labs”, Swedbank un “Draugiem Group” uzņēmums “DeskTime”. Interesentiem pieteikties pieredzes apmaiņai iespējams sadaļā Pieredzes ņēmējiem.

Uzņēmēju pieredzes dienas organizē Swedbank sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru (LTRK), Latvijas Darba devēju konfederāciju (LDDK) un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) Pasaules uzņēmējdarbības nedēļas (Global Entrepreneurship Week) ietvaros.

“Pieredze ir jebkura uzņēmēja vērtīgākais aktīvs un veiksmīgas tālākas izaugsmes priekšnoteikums, tāpēc jau septīto gadu rīkojam Uzņēmēju pieredzes dienas. Tieši uzņēmēju un citu pieredzes dienu dalībnieku pozitīvās atsauksmes un minētie ieguvumi ir pamats iniciatīvas turpinājumam arī šogad, lai atbalstītu ikvienu uzņēmēju jaunām sadarbībām un risinājumiem biznesa izaugsmei. Tieši drosme būt atvērtiem, atklājot savas veiksmes un neveiksmes, kā arī uzklausot tās no citiem, var kalpot kā lielisks iedrošinājums un apliecinājums tālākiem sasniegumiem,” saka Jevgenijs Ivanovs, Swedbank Uzņēmumu pārvaldes vadītājs un Valdes loceklis.

“Aicinu visus uzņēmējus ne tikai lepoties ar sasniegto, bet arī aktīvi dalīties ar savām idejām un pieredzi. Šāda atvērtība ne tikai paplašina sadarbības iespējas, bet arī sniedz jaunas idejas uzņēmējdarbības attīstībai. Latvijas uzņēmējdarbības vide ir bagāta ar inovatīviem un uzņēmīgiem cilvēkiem, un bieži vien mums vienkārši vajag uzdrīkstēties dalīties ar savu stāstu. LTRK ar prieku turpina atbalstīt un organizēt iniciatīvas, kas veicina šo savstarpējo pieredzes apmaiņu, jo tikai kopīgiem spēkiem mēs spēsim veidot stiprāku un konkurētspējīgāku ekonomiku!” uzsver LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš.

“LDDK pieredze rāda, ka lielie uzņēmumi ir atvērti dalīties savās zināšanās un izaugsmes stāstos. No savstarpējas pieredzes apmaiņas iegūst ne tikai abas puses, bet arī valsts ekonomika un tās izaugsmes potenciāls kopumā. Tāpēc ir vērtīgi, ka jau septīto gadu ar Swedbank iniciatīvu ir izveidota šī platforma, ko aicinu izmantot gan LDDK biedrus, gan visus uzņēmumus Latvijā,” pauž LDDK ģenerāldirektors Kaspars Gorkšs.

“Dalība Uzņēmēju pieredzes dienās ļauj iegūt praktiskus padomus un iedvesmu jaunu iniciatīvu vai inovāciju ieviešanā. Citu uzņēmumu pozitīvā pieredze ļaus izvairīties no kļūdām un efektīvāk īstenot iecerētās pārmaiņas, tādēļ aicinām uzņēmējus izmantot šo iespēju un celt savu produktivitāti, pārņemot labo praksi no citiem uzņēmumiem,” skaidro LIAA direktors Raivis Bremšmits.

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Materiāli

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk