Image
Freepik.com

Latvijas vadošā investīciju banka Signet Bank ar Attīstības finanšu institūcijas Altum garantiju no Eiropas fondu līdzekļiem piešķīrusi 2,5 milj. eiro finansējumu inovatīvo finanšu tehnoloģiju uzņēmumam D8 Corporation. Finansējums tiks izmantots gan jaunu produktu attīstībai, gan esošo finanšu saistību refinansēšanai. D8 Corporation jau tagad ir veiksmīgi ieviesis savus risinājumus vairāk nekā 32 valstīs, un šis finansējums ļaus uzņēmumam stiprināt savu pozīciju kā vienam no vadošajiem spēlētājiem globālajā finanšu tehnoloģiju tirgū.

D8 Corporation izstrādā tehnoloģiski progresīvas un drošas finanšu tehnoloģijas un IT risinājumus, kas galvenokārt paredzētas bankām un finanšu institūcijām. Uzņēmums piedāvā tradicionālās banku sistēmas maksājumu karšu un kontu apstrādei, risinājumus maksājumu sistēmām, “digitālo maciņu”, kā arī tehnoloģijas krāpniecisko darbību un naudas atmazgāšanas novēršanai. 90% no visiem pasūtījumiem veido eksporta tirgi. Uzņēmums šobrīd aktīvi paplašina savas aktivitātes Centrālāzijas, Tuvo Austrumu un Ziemeļāfrikas reģionā.

“Finanšu sektorā kvalitatīvu un inovatīvu tehnoloģisko produktu un IT risinājumu nozīme ir lielāka nekā jebkad agrāk. Bankas un finanšu institūcijas visā pasaulē saskaras ar pieaugošām prasībām pēc drošības, efektivitātes un pielāgojamības. D8 Corporation ir lielisks piemērs tam, kā Latvijas uzņēmumi var kļūt par globāliem spēlētājiem un piešķirtais finansējums dos iespēju ne tikai attīstīt jaunus produktus, bet arī veicināt Latvijas konkurētspēju finanšu tehnoloģiju sektorā starptautiskā mērogā,” komentē Roberts Idelsons, Signet Bank valdes priekšsēdētājs.

“Šis finansējums ir nozīmīgs solis mūsu uzņēmuma turpmākajā izaugsmē. Tas ļaus turpināt veikt investīcijas inovatīvu produktu attīstības projektos, kas ir pamatnosacījums mūsu uzņēmuma ilgtermiņa attīstībai. Mēs D8 Corporation jau gadiem ilgi esam vieni no vadošajiem finanšu tehnoloģiju nozarē, un šie līdzekļi ļaus mums ne tikai paātrināt jaunu, progresīvu risinājumu izstrādi, bet arī paplašināt mūsu klātbūtni gan vietējā, gan starptautiskā tirgū. Ar šo ieguldījumu mēs stiprināsim savas pozīcijas kā uzticams partneris finanšu pakalpojumu sniedzējiem un radīsim vēl modernākas, drošākas un efektīvākas tehnoloģijas mūsu klientiem,” komentē Juris Ščerbickis, D8 Corporation valdes priekšsēdētājs.

 

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Materiāli

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk