Image

Signet Bank (turpmāk – banka) izsludina pieteikšanos uz zaļā finansējuma programmu, kuras ietvaros uzņēmumiem būs pieejami 20 milj. eiro ilgtspējīgu projektu īstenošanai. Pieteikšanās būs atvērta no 1. oktobra līdz šī gada 31. decembrim. Minētā programma tapusi sadarbībā ar Eiropas energoefektivitātes fondu (eeef) un  izveidota, lai atbalstītu uzņēmumus, kas vēlas uzlabot ilgtspējas sniegumu un tādējādi arī veicināt kopējo ilgtspējas mērķu sasniegšanu, īpaši vides jomā.

Signet Bank aicina pieteikties uzņēmumus ar projektiem, kas veicina ēku un ražošanas procesu energoefektivitātes uzlabošanu, atjaunojamās enerģijas ieguvi un izmantošanu, transporta infrastruktūras zaļināšanu, piesārņojuma novēršanu un kontroli, kā arī ilgtspējīgu ūdens apsaimniekošanu un ilgtspējīgu produktu izstrādi un ražošanu u.c.

Viena uzņēmuma ietvaros pieejamā kredīta summa, sākot no 300 000 EUR līdz 7 milj. EUR,  ar atmaksas termiņu līdz 20 gadiem. Bankas līdzfinansējums projektā tiek paredzēts līdz pat 80% no kopējām projekta izmaksām. eeef arī sniegs līdzfinansējumu gadījumos, kad būs nepieciešama lielāka finansējuma summa, palīdzot attīstīt projektus ar būtisku pozitīvu ietekmi uz vidi.

“Ilgtspējīgs finansējums ir ne tikai būtisks vides aizsardzības virzītājspēks, bet arī stratēģiska investīcija uzņēmumu nākotnē, stiprinot ilgtermiņa attīstību un konkurētspēju”, uzsver Ineta Done, Signet Bank vecākā viceprezidente.

Ilgtspējīga izaugsme ir plaukstošas ekonomikas pamats un zaļais finansējums dod iespēju uzņēmējiem veicināt pārmaiņas, atbalstot projektus, kas ne tikai rada ekonomisko vērtību, bet arī Latvijas Nacionālā enerģētikas un klimata plāna mērķu īstenošanu”, komentē I. Done.

Vairāk par pieteikšanos:
https://signetbank.com/pakalpojumi/zalais-finansejums-ilgtspejigiem-projektiem/

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Materiāli

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk