Image

Par Swedbank Latvija Privātpersonu pārvaldes vadītāja pienākumu izpildītāju no 1.oktobra kļūs Ainars Balcers, kurš šajā amatā nomainīs līdzšinējo vadītāju Karīnu Kulbergu. K. Kulberga pēc kopumā vairāk nekā 7 bankā pavadītiem gadiem, no kuriem gandrīz 2 gadus bijusi arī valdes locekle, nolēmusi turpināt savu profesionālo karjeru ārpus Swedbank Grupas.

Līdz ar kļūšanu par Privātpersonu pārvaldes p.i., Ainars Balcers pievienosies Swedbank Latvija vadības komandai. Savukārt pēc Eiropas Centrālās bankas saskaņojuma saņemšanas, viņš pievienosies arī Swedbank Latvija valdei.

Ainars Balcers

“Vēlos savā un visu Swedbank kolēģu vārdā pateikt paldies Karīnai Kulbergai par nozīmīgo devumu gan klientu attiecību veidošanā, gan bankas rezultātu sasniegšanā un sabiedrības finanšu veselības veicināšanā. Ar savu stratēģisko redzējumu un neizsīkstošo enerģiju K.Kulberga bijusi daudzu pozitīvu pārmaiņu virzītāja, palīdzējusi audzēt un nostiprināt biznesa pozīcijas, kā arī nemitīgi uzlabot klientu ikdienas pieredzi. Novēlu, lai zināšanas, mērķtiecība un atdeve, ar kādu viņa iesaistījās visās stratēģiskajās iniciatīvās, noder visos tālākajos ceļos un profesionālajos izaicinājumos. Savukārt Ainars Balcers ir ne tikai eksperts ar vairāk nekā divdesmit gadu pieredzi privātpersonu kreditēšanā, kas uzkrājis dziļas zināšanas hipotekāro kredītu klientu apkalpošanā, produktu izstrādē un pārvaldībā, bet arī uz rezultātu vērsts “komandas spēlētājs”, tāpēc esmu drošs, ka viņa zināšanas un pieredze palīdzēs vēl labāk attīstīt arī citus privātpersonām nepieciešamos risinājumus un apkalpošanas modeļus,” uzsver Swedbank Latvija valdes priekšsēdētājs Lauris Mencis.

Karīna Kulberga Swedbank Privātpersonu pārvaldi vadīja divus gadus, un pirms tam 5 gadus bija Swedbank Individuālās apkalpošanas daļas (Private Banking) vadītāja.

“Man ir liels gandarījums par pēdējo septiņu gadu pieredzi bankā – gan attīstot bankas Private banking nodaļas stratēģiju un audzējot klientu bāzi, gan arī par paveikto bankas vadības komandas ietvaros. Šī man bija vienreizēja pieredze veicināt Latvijas sabiedrības finanšu veselības uzlabošanu, īpaši uzkrājumu un ieguldījumu jomās, kas man ir īpaši tuvas. Saku lielu paldies gan personīgi Laurim Mencim, gan visai lielajai Swedbank komandai par kopīgajiem sasniegumiem” saka Karīna Kulberga.

Ainars Balcers Swedbank strādā kopš 2001. gada un šajā laikā ir ieguvis lielu pieredzi Privātpersonu segmenta apkalpošanas jomā. Pēdējos desmit gadus viņa atbildībā ir hipotekārās kreditēšanas atbalsts un hipotekārās kreditēšanas standarti visās trīs Baltijas valstīs, kā arī sadarbība ar nekustamo īpašumu nozares ekspertiem un hipotekārās kreditēšanas kompetenču vadības atbalsts visās trīs Baltijas valstīs. Papildus tam A. Balcers, kopš 2015.gada darbojas Latvijas finanšu nozares asociācijā, kur ar savu plašo pieredzi nodrošina ekspertīzi privātpersonu kreditēšanas jautājumos. Turklāt, vairāku gadu garumā un arī pašreiz, viņš ieņem Latvijas finanšu nozares asociācijas Kreditēšanas komitejas līdzpriekšsēdētāja amatu.

“Karīna Kulberga ir lielisks līderis un piemērs tam, kā veiksmīgi nodrošināt augstus biznesa rezultātus un izcilu sadarbību gan ar iekšējiem, gan ārējiem partneriem. Esmu apņēmības pilns tupināt uzturēt šos augstos standartus, ievērojot Swedbank vērtības un fokusējoties uz klientu vajadzībām,” saka A. Balcers.

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Materiāli

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk