Image

SEB banka noslēgusi faktoringa līgumu 200 tūkstošu eiro apmērā ar Latvijas uzņēmumu “NovusVet”. “NovusVet” ir viens no veterinārās nozares līderiem Baltijas mērogā un plāno turpināt paplašināt savu darbību arī ārpus Baltijas valstīm.

“NovusVet” ir veterināro zāļu lieltirgotava un kompetenču centrs dzīvnieku labklājības, veselības un ēdināšanas jomā. Uzņēmums sadarbojas gan ar zemnieku saimniecībām, gan veterinārajām klīnikām un uzņēmumiem visā Baltijā. Izmantojot SEB bankas faktoringa pakalpojumu, uzņēmums saviem sadarbības partneriem varēs piedāvāt vēl labākus apmaksas nosacījumus, neapgrūtinot uzņēmuma paša naudas plūsmu.

“Esam lepni, ka varam sadarboties ar savas nozares čempioniem, kuri turpina augt un attīstīties. Faktoringu pēdējo gadu laikā izvēlas aizvien vairāk augošu uzņēmumu, jo šis finanšu instruments uzlabo naudas plūsmu un ļauj novirzīt uzņēmuma paša resursus biznesa attīstībai. “NovusVet” ir lielisks piemērs, kas rāda, kā dziļas zināšanas un kompetence kādā jomā var tikt pārvērsta sekmīgā biznesā ar lielu izaugsmes potenciālu,” uzsver SEB bankas faktoringa nodaļas vadītājs Jānis Moisejs.

“”NovusVet” strādā plašā veterinārās nozares laukā – tie ir lolojumdzīvnieku, mājdzīvnieku un mājputnu segmenti, kur nodrošinām slimību profilakses, biodrošības, ēdināšanas, apmācību un ganāmpulka veselības izvērtējuma programmas, kā arī konsultācijas. Esam šīs nozares kompteneces centrs ar lielu uzsvaru uz klientu izglītošanu. Sadarbojamies ar tādiem uzņēmumiem kā “Balticovo”, “Ķekava Foods”, vairākām cūkaudzētāju saimniecībām. Veterināro medikamentu jomā esam tirgus līderis ar skaidru ambīciju kļūt par līderi Baltijā veterinārajā nozarē kopumā, kā arī iziet ārpus Baltijas tirgus. Faktorings ļaus mūsu partneriem piedāvāt vēl izdevīgākus apmaksas nosacījumus un ir viens no instrumentiem, kas sekmē “NovusVet” izaugsmi,” norāda “NovusVet” valdes priekšsēdētājs Daumants Kleimanis.

“NovusVet” ietilpst AS “Repharm” uzņēmumu grupā. 2023. gadu “NovusVet” noslēdza ar apgrozījumu 13 miljonu eiro apmērā. Uzņēmums savu attīstības plānu ietvaros plāno veikt iegādes un konsolidācijas darījumus, kā arī attīstīt medikamentu un papildbarības ražošanu.

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk