Image

Vietējais kapitāla tirgus turpina attīstīties un pēdējos gados arvien vairāk Latvijas uzņēmumu biznesa attīstībai izvēlas piesaistīt papildu finansējumu ar kapitāla tirgus instrumentiem – obligācijām un akcijām. Lai arvien vairāk vietējo uzņēmēju uzzinātu par kapitāla tirgus iespējām un izmantotu tā piedāvātās finansējuma iespējas – Latvijas vadošā investīciju banka Signet Bank sadarbībā ar Valmieras novada pašvaldību un Valmieras Attīstības aģentūru aicina Valmieras novada uzņēmumu īpašniekus un vadītājus uz bezmaksas vienas dienas “Kapitāla tirgus akadēmiju” 6. jūnijā, viesnīcā “Wolmar” no plkst. 9.00 līdz 15.00.

Akadēmijā ar personīgiem stāstiem par to, kā kapitāla tirgus ir palīdzējis uzņēmuma izaugsmei un kādas mācības uzņēmumi guvuši finansējuma piesaistes procesā, dalīsies CleanR grupas valdes locekle Inta Liepa, Banga Ltd valdes loceklis un līdzīpašnieks Raivis Veckāgans, un APF Holdings finanšu direktors Mihails Keziks. Savukārt zināšanās un viedokļos par finansējuma piesaistes procesu kapitāla tirgū, potenciālā emitenta mājas darbiem un investoru gaidām dalīsies tādi eksperti kā Liene Dubava no Nasdaq Riga, Kristiāna Janvare no Signet Bank un Justīne Ignatavičute no Eversheds Sutherland Bitāns.

Ilze Eglāja, Valmieras Attīstība aģentūras valdes priekšsēdētāja:

“Valmieras novadā kā dinamiskā un uz uzņēmējdarbības attīstību vērstā vidē darbojas daudz perspektīvu uzņēmumu, kuriem kapitāla tirgus iespējas būtu būtisks instruments biznesa attīstībai un pilnveidei. Iegūstot “Kapitāla tirgus akadēmijas” sniegtās zināšanas un integrējot tās uzņēmumu darbībā, tiks stiprināta vietējā ekonomika, radot jaunas darba vietas un palielinot reģiona konkurētspēju. Ilgtermiņā tas nodrošina stabilāku un ilgtspējīgāku biznesa vidi, kas ir Valmieras novada būtisks attīstības virziens.”

Ineta Done, Signet Bank vecākā viceprezidente:

“Spēcīgs kapitāls ir svarīgs uzņēmējdarbības izaugsmei! Apmeklējot akadēmiju, Valmieras uzņēmēji iegūs vērtīgas zināšanas par finansējuma piesaisti, izmantojot tādus kapitāla tirgus instrumentus kā akcijas un obligācijas. Kapitāla tirgus var atvērt durvis uz jaunām finansējuma iespējām, veicināt uzņēmējdarbības attīstības plānus un pacelt uzņēmumu nākamajā līmenī gan vietējā, gan starptautiskā tirgū. Aicinām visus Valmieras novada uzņēmējus un uzņēmumus neatkarīgi no to lieluma vai nozares izmantot šo unikālo iespēju, lai paplašinātu savas zināšanas un gūt atbildes uz neskaidrajiem jautājumiem par finansējuma piesaisti kapitāla tirgū.”

Pieteikšanās: https://signetbank.com/pieteikties-kapitala-tirgus-akademijai/

Programma: https://signetbank.com/wp-content/uploads/2024/05/Kapitala-tirgus-akademija-%E2%80%93-Programma.pdf

Saistītās ziņas

Par mums

Kļūt par biedru

Nesen meklētais

Dokumenti

Dokumenti - 0
Lapas - 0

Skatīt vairāk